Hazır Hat TL Yükleme

Faturasız hat kullanan kullanıcılar için cep telefonu kullanımı biraz daha fazla dikkat istiyor. Çünkü faturasız hat kullanıyorsanız eğer iletişime geçmek için mutlaka hattınıza belli miktar kontör yükleme işlemi yapmanız gerekiyor. Aksi halde kontör yükleme işlemini yapmadan acil durum olsa bile hattınızdan iletişime geçmeniz mümkün olmuyor. Faturalı hatlarda böyle bir sorun söz konusu değil. İstediğiniz kadar konuşma yapabiliyorsunuz. Ay sonunda yaptınız konuşmaya eğer bir paket dâhilinde değilsiniz yaptınız konuşmaya göre ücretinizi ödüyorsunuz. Fakat faturasız hatlarda sürekli olarak kontrol etmek gerekiyor.

Özellikle kontör miktarını sürekli olarak kontrol etmek gerekiyor. Aksi halde acil durumlarda bile kontörünüz kalmadığı zaman zor duruma düşme gibi aksilikler yaşayabiliyorsunuz. Bu tarz aksilikler yaşamamak için gelişen sistemler sayesinde artık her an her yerde kontör yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. bu işlemi direk olarak yükleme merkezleri yapabileceğiniz gibi internet üzerinden de online kontör yükle işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. Kontör yükleme işlemini internet üzerinden gerçekleştirmek için kullandığınız operatörün sitesini kullanabiliyorsunuz. Kullandığınız operatörün sitesini kullanmak hem daha güvenli hem de daha pratik oluyor. Bunun dışında başka güvenli siteleri de kullanarak TL yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Online kontör yükle işlemini gerçekleştirme işlemini bu alanda bir örnek vererek açıklayalım. Diyelim ki Avea operatörüne kullanıyorsunuz. Avea faturasız hattınıza da kontör yüklemek istiyorsunuz. Bunun için çevrimiçi Avea sitesine girmeniz gerekiyor. online Avea merkezine girdikten sonra TL yükle sekmesine tıklayarak rahatlıkla kontör yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu aşamada sizden istenen numaranızı ve kredi kartı bilgilerini vermeniz gerekecek. Kredi kartı bilgilerinizi vermeniz zorunlu çünkü bu alanda nakit para yükleme yapmanız mümkün değil. Kredi kartı bilgileriniz verdikten sonra telefon numaranızı doğru bir şekilde kodladıktan sonra ödemenize onay verebilirsiniz. Ödeme onayınızdan kısa bir süre sonra hattınıza da belirttiğiniz miktarda kontör yükleme işlemi gerçekleşecektir. Bu işlemden sonra size kısa mesajla bilgi verilecek. Verilen bilgide ne kadar TL yüklediğinizi ve bunun ne kadarı kesintiye uğradığını net bir şekilde görebileceksiniz. Bu aşamadan sonra yüklediniz TL yit rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hattınızı sürekli kullanımda kalması için kontörünüz bittiği zaman tekrar kontör yükleme işlemi gerçekleştirmeniz gerekir. Aksi halde hattınız aktif bir kullanımı halinde kalmaz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Online Vodafone Kontör Yükle

Online TL Yükleme