Online Vodafone Kontör Yükle

Son günlerde birçoğumuzun sıkça duyduğu vodafone tl yükleme sitesi tabiri gün geçtikçe yayılıyor. Türkiye’de ve yurtdışında aktif bir şekilde kullanılmakta ve sayıları bir hayli fazla olan bu siteler hayatımızı kolaylaştırıyor. Peki, bunu nasıl başarıyor? Bu siteler güvenli midir, güvenlik zafiyeti var mıdır?
Siteler Oldukça Başarılı
Bahsettiğimiz bu siteler bizlerin hızlı ve pratik bir şekilde kontör yüklememiz için kurulmuştur ve yalnızca bu amaca hizmet ederler. Gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır ve müşterilerin mağdur olmaması için gereken ilgi gösterilmektedir. Zaten bu siteler operatörler aracılığı ve kontrolünde kurulan bu sitelerdir. Bu siteleri kullanan kişiler oldukça memnundurlar.
Yeni Lira Sistemine Geçiş
1 Nisan 2010 tarihinden önce hattımıza lira değil kontör yükletiyorduk. Kontör, harcadığımız paranın operatörler tarafından belirlenen bir birimiydi. 100 kontörü 20 liraya alıyorduk. Ancak bu sistem biraz külfetliydi. Çünkü insanlar önce lira olarak aldıkları kontörü telefonlarına yükledikten sonra harcama yaptıklarında birim çevirisi ile uğraşıyorlardı. İnsanları bu külfetten kurtarmak için lira sistemine geçiş yapıldı. Bu sistemle birlikte artık kontör birimini kullanmıyoruz. Direk lira olarak hattımıza yükleme yapıyoruz ve lira olarak harcıyoruz. Takibimiz de bu sayede kolaylaşıyor.
Yeni lira sisteminde de karta yer verilmiştir. Somutluktan yana olanlar ve bizzat kendileri kontör yüklemek isteyen kimseler bulunduğu göz önüne alınarak kartlı sisteme dokunulmamıştır. Aynı şekilde lira kartlar piyasaya çıkarılmış ve bu kartlar sayesinde insanlar hatlarına lira yüklemektedirler. Yükleme şekilleri de aynıdır.
Teknolojiyi Kullanın Zamandan Tasarruf Edin
Son zamanlarda teknolojinin geliştiğini ve birçok insan tarafından kullanıldığını sıkça duyar olduk. Peki, teknoloji bu alanda da kolaylıklar sunuyor mu? Bu sorunun cevabı şüphesiz evet olacaktır. Son yıllarda oldukça rağbet edilen siteler bakıldığında teknolojinin bir meyvesidir. Bu siteler sayesinde kontör yükleme işini çok hızlı bir şekilde –kart kazımaya gerek kalmadan- halledebilmekteyiz.
Siz de birçok kişi gibi uğraştırıcı işlemlerden sıyrılıp, bir tık ile hattınıza kontör yüklemek istiyor musunuz? Öyleyse kendinize bir online vodafone tl yükleme sitesi bulun ve teknolojinin tadını çıkarmaya başlayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hazır Hat TL Yükleme

Online TL Yükleme